Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /var/www/staged.talentdepo/website/wp-includes/functions.php on line 3838
Op 2 dagen tijd helft skireis kunnen verdienen - Talentdepo

Achter de schermen

Info, tips & ervaringen door medestudenten

Door in Catering.

Op 2 dagen tijd helft skireis kunnen verdienen

Talentdepo Kasper Supré

Binnenkort op reis vertrekken en snel nog geld nodig hebben, het overviel Kasper Supré. Via Talentdepo wist hij op 2 dagen de helft van z’n skireis terug te verdienen door de catering te verzorgen tijdens de Davis Cup. Z’n ervaringen ontdek je hieronder.

Welke job vond je via Talentdepo?

Eerlijk gezegd maakte het me weinig uit welk soort werk ik moest doen, als het maar een beetje deftig was en er een mooie cent bij te verdienen viel. In het verleden werkte ik al in de horeca en moest ik me altijd beschikbaar stellen zonder te weten wanneer ik effectief moest werken. Ik wilde nu dus vooral een job vinden wanneer ik kon werken en liefst maar voor enkele dagen.
Talentdepo bracht me in contact met J&M Catering. Omdat ik studeer in Gent en er op kot zit zocht ik een studentenjob voor het weekend om m’n skireis te kunnen bekostigen. Uiteindelijk heb ik snel enkele dagen op de Davis Cup kunnen werken waardoor de helft van m’n skireis al betaald kon worden.

Hoe ervaarde je het gebruik van Talentdepo?

Wat ik vooral handig vond aan Talentdepo was de snelheid. Tijdens de les heb ik snel een account aangemaakt, de beschikbare dagen opgegeven voor de komende maand en dat was het. Suuupersimpel!

Het toffe was dat ik niet meer naar interimkantoren moest gaan en overal dezelfde gegevens moest invullen om uiteindelijk te hopen dat er me ooit eentje zou opbellen.

Al na één dag je studentenjob te pakken?

M’n studentenjob lag door de app letterlijk nog één mail van me verwijderd. Ik denk dat ik al na één dag een mailtje had ontvangen met de vraag naar wat extra gegevens en een voorstel om te komen werken in de catering op Flanders Expo. Ik kijk al uit naar m’n volgende job of vakantiejob voor een langere periode want de app wist me positief te verrassen.

Ik werkte vroeger in een restaurant tijdens het weekend maar wou dit niet meer doen omdat het vooral met oudere mensen was die er full-time werkten. De job die ik nu deed was met leeftijdsgenoten, waardoor er veel meer sfeer was tussen de collega’s.

Nog één tip voor medestudenten op zoek naar een studentenjob?

Het grote voordeel van de app is dat je jezelf bijna geen excuus meer kan wijsmaken om het zoeken naar een job uit te stellen. Talentdepo maakt de drempel zo laag dat je met een paar keer klikken een job kan regelen. Je beschikbaarheid invullen is maar enkele seconden werk en het is super om plots een werkgever aan de lijn te hebben die vraagt om voor hen te komen werken.

Vind je studentenjob in ...